We zijn maatschappelijk betrokken


"BlueDutch vindt het belangrijk om jou als klant goed te kennen, zodat we je ICT-behoeften feilloos begrijpen."

Jeffrey - BlueDutch

We zijn ons bewust van elkaars belangen en de belangen van onze omgeving.


Onze visie
In de dynamische ICT-wereld streven wij ernaar de meest betrokken, betrouwbare en daadkrachtige partner voor ICT-afdelingen te zijn, zodat organisaties de kansen van vandaag én morgen pakken.


Voor wie?
De drie P’s van People, Planet en Profit zitten verankerd in onze kernwaarden en maken deel uit van onze langetermijnstrategie. Dat gaat bij ons twee kanten op: naar onze klanten en onze ICT-talenten. We geloven dat betrokkenheid, betrouwbaar en daadkracht voorwaarden zijn voor gezonde partnerschappen met een hoog rendement.


Hoe doen we dat?
We hebben ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid en daar houden we ons aan. Daarin staat onder meer dat onze mensen centraal staan, we naar diversiteit in onze personeelssamenstelling streven, we op eerlijke handel letten en we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe kansen op gebied van producten en diensten.


"BlueDutch vindt het belangrijk om jou als klant goed te kennen, zodat we je ICT-behoeften feilloos begrijpen."

Jeffrey - BlueDutch

We willen je ICT-behoefte feilloos begrijpen


Daardoor weten we wie je nodig hebt en kunnen we je razendsnel de juiste persoon leveren om jouw doelstellingen te realiseren. Niet alleen qua kennis en kunde, maar ook als mens. Dat noemen we PIT; Persoonlijke IT.

Onze ICT-talenten zijn zonder uitzondering trots om onderdeel te zijn van BlueDutch. En dat merk jij als klant meteen, want mede dankzij die trots zijn ze op hun best voor jou. Daarom BlueDutch.

Neem contact op of plan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

We gaan de uitdaging graag aan!

Neem contact op

Met jouw vakkennis maak jij hét verschil, je werkt in een dynamische omgeving waar je gebruikerservaringen optimaliseert én de laatste ICT technieken implementeert.


BlueDutch zorgt goed voor jou
Je ontvang een goed salaris, een maandelijkse toeslag én een eindejaarsbonus. Je rijdt in een auto van de zaak of je reist comfortabel met een NS businesscard. Heb je behoefte aan flexibele werktijden? We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!


BlueDutch stimuleert jouw ontwikkeling
BlueDutch geeft je de ruimte om door te groeien. We maken samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan met bijpassende begeleiding. We geven je 12 studiedagen per jaar die je in kunt vullen met ons ruime opleidingsaanbod op gebied van Microsoft, Citrix, Vmware, ITIL en persoonlijke vaardigheden.


BlueDutch levert je boeiende werkplekken
BlueDutch is zuinig op haar medewerkers én op haar klanten. Daardoor hebben wij geweldige relaties opgebouwd met veel bedrijven uit de top 100. Bedrijven die je blijvend inspireren met hun boeiende bedrijfsculturen en waar je bovendien samenwerkt met prettige collega’s.

Bij BlueDutch houden we van succesverhalen. Daar worden wij blij van.

Ben jij klaar voor jouw succesverhaal?