Managed Services


"Dankzij BlueDutch kregen we snel inzicht wat er allemaal moest gebeuren en waren we weer in control."

Client: Securitas

Wij hebben veel ervaring met het oprichten en verankeren van Managed Services binnen organisaties. Bovendien beschikken wij over een uitstekende service desk die jou als klant echt kent en altijd bereikbaar is voor jou.


PIT: Persoonlijke IT
We leveren Managed Services die bij jouw organisatie en je doelstellingen passen. Hoe we dat doen? We leren jou als klant goed kennen en we besteden veel zorg aan onze relatie. Daarnaast hebben we door de jaren heen de juiste mensen aan boord gekregen en gehouden. Mensen die we door en door kennen en op wie we heel zuinig zijn. Mensen die met veel overtuiging en trots hun werkzaamheden verrichten voor onze klanten. We noemen dat PIT: Persoonlijke IT. Onze verregaande kennis van Managed Services en van de ontwikkelingen in de markt doet de rest.


Betrokken
We zijn bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. We maken gebruik van slimme software om te voorkomen dat jij moet wachten op een antwoord.


Daadkracht
We werken met mensen die geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en jouw systemen. Mensen die elke dag meer willen leren, zodat ze jou nog beter kunnen helpen. Mensen met wie jij makkelijk kunt praten en die de verantwoordelijkheid nemen om jouw probleem snel en naar tevredenheid op te lossen. Dát geeft daadkracht. Daar zijn we goed in.
"Dankzij BlueDutch kregen we snel inzicht wat er allemaal moest gebeuren en waren we weer in control."

Client: Securitas

We willen je ICT-behoefte feilloos begrijpen


Daardoor weten we wat je nodig hebt en kunnen we je razendsnel de juiste dienstverlening leveren om jouw doelstellingen te realiseren. Niet alleen qua kennis en kunde, maar ook als mens. Dat noemen we PIT; Persoonlijke IT.

Onze ICT-talenten zijn zonder uitzondering trots om onderdeel te zijn van BlueDutch. En dat merk jij als klant meteen, want mede dankzij die trots zijn ze op hun best voor jou. Daarom BlueDutch.

Neem contact op of plan een afspraak met een van onze adviseurs


We gaan de uitdaging graag aan.

Neem contact op