Interim Management


"Met BlueDutch als sparringpartner weet je zeker dat je tot de beste oplossing voor je ICT-vraagstuk komt."

Client: KCB

Wij vinden voor jou de geschikte ICT-manager die jou en je team ontzorgt en je doelstellingen realiseert.PIT: Persoonlijke IT
We leveren direct de ICT-manager die bij jouw organisatie en je doelstellingen past. Hoe we dat doen? We leren jou als klant goed kennen en we besteden veel zorg aan onze relatie. Daarnaast hebben we door de jaren heen de juiste mensen aan boord gekregen en gehouden. Mensen die we door en door kennen en op wie we heel zuinig zijn. Mensen die met veel overtuiging en trots hun werkzaamheden verrichten bij onze klanten. We noemen dat PIT: Persoonlijke IT. Onze verregaande kennis van ICT-afdelingen en van de ontwikkelingen in de markt doet de rest.


Daadkracht
Een team gezond door veranderingen begeleiden zonder daarbij de doelstellingen uit het oog te verliezen. Een team de ruimte geven om te groeien, durven sturen op resultaat en verantwoordelijkheid beleggen daar waar die hoort. Dát zorgt voor daadkracht. Daar zijn we goed in.


Sparringpartner
Onze ICT-managers zijn echte sparringpartners. Ze kunnen op elke niveau schakelen, ze zijn vooruitstrevend en hebben dankzij hun kennis, ervaring en grote netwerk voor elk probleem een oplossing. Voor nu én in de toekomst.
"Met BlueDutch als sparringpartner weet je zeker dat je tot de beste oplossing voor je ICT-vraagstuk komt."

Client: KCB

We willen je ICT-behoefte feilloos begrijpen


Daardoor weten we wie je nodig hebt en kunnen we je razendsnel de juiste persoon leveren om jouw doelstellingen te realiseren. Niet alleen qua kennis en kunde, maar ook als mens. Dat noemen we PIT; Persoonlijke IT.

Onze ICT-talenten zijn zonder uitzondering trots om onderdeel te zijn van BlueDutch. En dat merk jij als klant meteen, want mede dankzij die trots zijn ze op hun best voor jou. Daarom BlueDutch.

Neem contact op of plan een afspraak met een van onze adviseurs


We gaan de uitdaging graag aan.

Neem contact op