Detachering


"BlueDutch kent onze organisatie door en door. We kunnen blind vertrouwen op hun expertise en detacherings krachten."

Client: Ministerie van Defensie

Of je nou een Cloud specialist, Technisch Specialist, Service Desk medewerker of ander ICT-talent nodig hebt: Wij versterken je team direct met ervaren, kundige én prettige collega’s.


PIT: Persoonlijke IT
We leveren ICT-talent dat bij jouw organisatie en je doelstellingen past. Hoe we dat doen? We leren jou als klant goed kennen en we besteden veel zorg aan onze relatie. Daarnaast hebben we door de jaren heen de juiste mensen aan boord gekregen en gehouden. Mensen die we door en door kennen en op wie we heel zuinig zijn. Mensen die met veel overtuiging en trots hun werkzaamheden verrichten voor onze klanten. We noemen dat PIT: Persoonlijke IT. Onze verregaande kennis van ICT en van de ontwikkelingen in de markt doet de rest.


Daadkracht
Onze ICT-talenten leveren altijd net dat beetje meer. En dan doelen we niet alleen op hun productiviteit, maar ook op hun positieve bijdrage aan de werksfeer. Bovendien hebben ze allemaal toegang tot een groot netwerk dat ze kunnen raadplegen om te sparren over complexe problemen, zodat jij als klant altijd de meest effectieve oplossing kunt verwachten. Dát is daadkracht. Daar zijn wij goed in.


Delen van kennis
Met de kennis die we aan boord hebben kunnen we elke ICT-uitdaging aan. Onze ICT-talenten zijn onder meer gespecialiseerd in Microsoft, Cisco, SAP, VMware, Netapp, RES Software, Ivanti, Citrix, Apple, Google, Linux, Oracle, IBM, TOP desk, ITIL, Service Now. Daar zijn ze trots op. Die kennis delen ze graag. Of het nou met een collega is, met een gebruiker of met het management: ze vertalen hun kennis op elk niveau naar begrijpelijke taal.
"BlueDutch kent onze organisatie door en door. We kunnen blind vertrouwen op hun expertise en detacherings krachten."

Client: Ministerie van Defensie

We willen je ICT-behoefte feilloos begrijpen


Daardoor weten we wie je nodig hebt en kunnen we je razendsnel de juiste persoon leveren om jouw doelstellingen te realiseren. Niet alleen qua kennis en kunde, maar ook als mens. Dat noemen we PIT; Persoonlijke IT.

Onze ICT-talenten zijn zonder uitzondering trots om onderdeel te zijn van BlueDutch. En dat merk jij als klant meteen, want mede dankzij die trots zijn ze op hun best voor jou. Daarom BlueDutch.

Neem contact op of plan een afspraak met een van onze adviseurs


We gaan de uitdaging graag aan.

Neem contact op