Consulting & management


"BlueDutch kent onze organisatie door en door. We kunnen blind vertrouwen op hun expertise"

Client: NEN

Wij helpen je met je project van definitie tot succesvolle implementatie en nazorg. Netjes binnen de afgesproken kaders.


PIT: Persoonlijke IT
We leveren direct de ICT-Consultant of Project Manager die bij jouw organisatie en je doelstellingen past. Hoe we dat doen? We leren jou als klant goed kennen en we besteden veel zorg aan onze relatie. Daarnaast hebben we door de jaren heen de juiste mensen aan boord gekregen en gehouden. Mensen die we door en door kennen en op wie we heel zuinig zijn. Mensen die met veel overtuiging en trots hun werkzaamheden verrichten bij onze klanten. We noemen dat PIT: Persoonlijke IT. Onze verregaande kennis van ICT-afdelingen en van de ontwikkelingen in de markt doet de rest.


Daadkracht
Een project staat of valt bij effectieve samenwerking. Borgen dat stakeholders aan boord zijn en blijven is cruciaal. Dat doen onze consultants en project managers door goed te luisteren en helder te communiceren, hun projecten strak te organiseren, te anticiperen op wat er binnen de organisatie speelt én aan de bel te trekken als dat nodig is. Dát is daadkracht. Daar zijn wij goed in.


Sparringpartner
Onze consultants en project managers zijn echte sparringpartners. Ze kunnen op elke niveau schakelen, ze zijn vooruitstrevend en hebben dankzij hun kennis, ervaring en grote netwerk voor elk probleem een oplossing. Voor nu én in de toekomst.
"BlueDutch kent onze organisatie door en door. We kunnen blind vertrouwen op hun expertise"

Client: NEN

We willen je ICT-behoefte feilloos begrijpen


Daardoor weten we wie je nodig hebt en kunnen we je razendsnel de juiste persoon leveren om jouw doelstellingen te realiseren. Niet alleen qua kennis en kunde, maar ook als mens. Dat noemen we PIT; Persoonlijke IT.

Onze ICT-talenten zijn zonder uitzondering trots om onderdeel te zijn van BlueDutch. En dat merk jij als klant meteen, want mede dankzij die trots zijn ze op hun best voor jou. Daarom BlueDutch.

Neem contact op of plan een afspraak met een van onze adviseurs


We gaan de uitdaging graag aan.

Neem contact op