EVEN VOORSTELLEN AAN...

 

Nick

Deze IT Engineer is in 2018 bij BlueDutch begonnen. Inmiddels heeft Nick al diverse projecten mogen uitvoeren bij onze opdrachtgevers.

Nick houdt zich bezig met het bieden van ondersteuning bij technische vragen en problemen van gebruikers. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de werkplekondersteuning en voor het gereed maken van hard- en software voor nieuwe medewerkers. Nick heeft de ambitie om zijn technische vaardigheden verder te ontwikkelen en op termijn ook zijn leidinggevende skills te verbeteren.

Momenteel zit Nick in zijn afstudeerjaar van de opleiding Business IT & Management aan de Hogeschool Rotterdam. Hiervoor heeft hij de Associate Degree opleiding ICT Service Management afgerond en tevens zijn ITIL certificaat behaald.

Nick is leergierig, proactief en durft kritisch naar de processen op de servicedesk te kijken. Hij neemt graag het initiatief om zaken zo goed mogelijk op te lossen. Het vertalen van klantmeldingen naar verbeterde technische oplossingen is voor Nick dus geen probleem. Kortom het is een hardwerkende en fijne collega om mee samen te werken.

Wil je meer weten over onze medewerkers of openstaande opdrachten, neem dan contact met ons op.

☎ 070-214 45 61 of stuur een mail naar ✉