EVEN VOORSTELLEN AAN...

 

Marc werkt inmiddels 4 jaar bij BlueDutch. Tijdens zijn loopbaan bij BlueDutch heeft hij al meerdere, verschillende opdrachten succesvol mogen uitvoeren.

In zijn functie als Technisch Beheerder bij zijn huidige opdracht is Marc verantwoordelijk voor het beheer van verschillende middleware oplossingen en applicaties. Daarnaast houdt hij zich bezig met het implementeren en onderhouden van nieuwe en huidige koppelingen binnen IIB en Control-M. Ook voert hij het beheer uit over de Windows servers, waaronder installatie en configuratie.

Marc is zowel analytisch als praktisch ingesteld. In teamverband werkt hij graag aan diverse ICT-problemen en vertaalt deze problemen vervolgens naar efficiënte oplossingen. Marc is altijd alert op nieuwe informatie en kan zowel feiten, meningen als ideeën op een heldere manier presenteren naar andere leden van het team alsmede eindgebruikers. Daarnaast streeft hij altijd naar het beste eindresultaat. Zijn persoonlijke lijfspreuk luidt: ‘de klant is koning’, waar Marc zich volledig voor inzet. Kortom Marc is een sociale, zelfstandige en vriendelijke professional .

Tevens is Marc flink aan de weg aan het timmeren wat betreft zijn ontwikkeling. Hij heeft in korte tijd verschillende IBM-certificaten behaald!

Wil je meer weten over onze medewerkers of openstaande opdrachten, neem dan contact met ons op.

☎ 070-214 45 61 of stuur een mail naar ✉ info@bluedutch.nl

Natuurlijk ben je altijd welkom om eens cappuccino te komen drinken ☕️!