EVEN VOORSTELLEN AAN...

 

EVEN VOORSTELLEN AAN..

Maak kennis met onze gedreven en ervaren Jeffrey.

Jeffrey werkt inmiddels 2,5 jaar bij BlueDutch. Hij is begonnen als Support medewerker en heeft zich gaandeweg doorontwikkeld tot Teamleider van de Managed Services.

In zijn functie als Teamleider heeft Jeffrey bestaande processen van de klant overgenomen en vertaald naar dienstverlening die wij uitvoeren op Managed Servicedesk. Bovendien is hij verantwoordelijk voor de planning en kennis van de medewerkers en is hij eindverantwoordelijk voor alle output richting de eindklanten. Hierin behoort rapportages en procesverbeteringen tot zijn kernactiviteiten. Zwevend tussen klant- en organisatiebelang werkt Jeffrey altijd hard mee aan de doelstellingen van de klant.

Jeffrey is een energieke IT professional die breed inzetbaar is. Een echte aanpakker die tijdens het multitasken tegelijkertijd het overzicht weet te bewaren én te alle tijde streeft naar het beste eindresultaat. Binnen het team staat hij eveneens bekend als een ultieme verbinder. Uiterst bedreven in zijn communicatie & een sterk empathisch vermogen. Dankzij zijn aanstekelijke enthousiasme & positieve persoonlijkheid weet hij een prettige sfeer op de werkvloer te creëren.

Wil je meer weten over onze medewerkers of openstaande opdrachten, neem dan contact met ons op.

☎ 070-214 45 61 of stuur een mail naar ✉ info@bluedutch.nl

Natuurlijk ben je altijd welkom om eens cappuccino te komen drinken ☕️!