IT-afdelingen met PIT

BlueDutch streeft ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen op het gebied van expertise en advies binnen het business- en ICT-domein.
Via de volgende diensten.

Analyse

Pas als we uw huidige (IT-)situatie en zakelijke doelen kennen, zijn we in staat om PIT toe te voegen. Daarom verkennen we tijdens de analyse waar de echte behoefte zit. We stellen ons op als sparringspartner, luisteren en observeren. Van daaruit zetten we de volgende stap.

Management en advies

We voorzien u van advies op het gebied van strategische vraagstukken binnen het business- en ICT-domein. Onze verregaande kennis van IT-afdelingen en de ontwikkelingen in de markt maakt ons daarin niet alleen betrouwbaar, maar ook vooruitstrevend. Of het nou om advies over de inzet van IT-specialisten, het verlagen van kosten, het verkleinen van operationele risico’s of de kansen van de cloud gaat.

Sourcing

Heeft u behoefte aan flexibele en snel in te zetten professionals en wilt u de aansturing in eigen hand houden? Ook dan is BlueDutch de oplossing. We bieden IT-professionals die bij uw bedrijfscultuur passen. Omdat we onze professionals door en door kennen en hen ondersteunen in het up-to-date houden van hun kennis en kunde, matchen we doeltreffend.