We staan altijd open voor een gesprek. Of u nou behoefte heeft aan meer informatie, een opdracht bij ons wilt neerleggen óf als IT-professional benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn. Bel of mail ons gerust. Of kom langs.

BlueDutch is gevestigd in een rijksmonument aan de Mijnbouwstraat in Delft. Het pand dateert van 1912 en is door Rijksbouwkundige J.A.W. Vrijman ontworpen in een neo-renaissancistische stijl. Het karakteristieke pand werd ooit gebruikt als faculteit voor de Technische Hogeschool voor Mijnbouwkunde en Petroleumwinning. Daarnaast deed het dienst als Mineralogisch-geologisch museum. Er was hier ooit een grote verzameling mineralen, gesteenten, fossielen en ertsen uit Nederland, Nederlands-Indië, Suriname en de Nederlandse Antillen te vinden.

Tegenwoordig is het gebouw een broedplaats voor creativiteit en innovatie. Naast talrijke vooruitstrevende bedrijven, bevindt ook het Science Centre Delft zich hier. Dit is hét interactieve museum voor mensen die een glimp willen meekrijgen van de baanbrekende onderzoeken en wetenschappelijke innovaties van studenten en wetenschappers van de TU Delft. Benieuwd naar ons kantoor of onze dienstverlening?

Locatie Delft
Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft
015 737 00 53

Locatie Rijswijk
Lange Kleiweg 52J
2288 GK Rijswijk
070 2144561

info@bluedutch.nl